بهزیستی، حلقه مهم فرهنگ‌سازی برای مدیریت مصرف انرژی است/صرفه‌جویی در انرژی باید به خدمت اجتماعی و حمایت از مردم تبدیل شود

مرتضی یوسفی رئیس بخش انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی، در نشست با مدیرکل و معاونان بهزیستی مازندران با اشاره به شرایط ناترازی انرژی، بر ضرورت همدلی و همراهی مردم و دستگاه‌های اجرایی برای مدیریت مصرف و عبور از زمستان پیش‌رو تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی مازندران؛ رئیس بخش انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه پویش «نبض انرژی» صرفا یک برنامه برای کاهش مصرف نیست، اظهار کرد: هدف این است که با همراهی مجموعه‌های فرهنگی و اجتماعی، اصلاح الگوی مصرف به یک رفتار عمومی تبدیل شود و نتایج آن در قالب مسئولیت اجتماعی به جامعه بازگردد.

یوسفی با اشاره به جایگاه استان‌های شمالی در شبکه انتقال گاز، مدیریت مصرف را عاملی موثر در پایداری شبکه دانست و افزود: هر میزان کاهش و اصلاح مصرف در بخش‌های مختلف، به حفظ پایداری جریان گاز کمک می‌کند و در کنار تامین نیازهای خانگی، امکان تداوم فعالیت صنایع و بخش‌های مولد کشور را نیز افزایش می‌دهد.

رئیس بخش انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی، ظرفیت بهزیستی در حوزه فرهنگ‌سازی را مهم دانست و گفت: بهزیستی به دلیل ارتباط گسترده با خانواده‌ها و گروه‌های هدف، می‌تواند در آگاهی‌بخشی درباره راهکارهای ساده مدیریت مصرف نقش موثری ایفا کند. اقداماتی مانند تنظیم دمای محیط، استفاده صحیح از وسایل گرمایشی، جلوگیری از هدررفت گرما و اصلاح عادت‌های مصرفی، در مجموع می‌تواند صرفه‌جویی قابل توجهی ایجاد کند.

وی با اشاره به تجربه همکاری پویش «نبض انرژی» با بهزیستی مازندران در سال‌های گذشته، خاطرنشان کرد: در این همکاری، بخشی از ظرفیت مسئولیت اجتماعی پویش برای حمایت از گروه‌های هدف بهزیستی از جمله تامین ویلچر، لوازم مدرسه و برخی تجهیزات مورد نیاز آنان اختصاص یافته است و امسال نیز تلاش می‌کنیم این همکاری با اثربخشی بیشتری ادامه پیدا کند.

یوسفی تاکید کرد: اگر صرفه‌جویی انرژی به شکل قابل اندازه‌گیری اتفاق بیفتد، می‌توان عواید حاصل از آن را در مسیرهایی مانند توانمندسازی، مناسب‌سازی و حمایت از نیازهای گروه‌های هدف بهزیستی به کار گرفت؛ به این ترتیب، مدیریت مصرف انرژی از یک اقدام اقتصادی به یک اقدام اجتماعی و ماندگار تبدیل می‌شود.

وی همچنین بر ضرورت پایش مستمر عملکرد پویش در استان‌ها تاکید کرد و گفت: بازدیدهای میدانی و دریافت بازخورد از استان‌ها کمک می‌کند نیازهای واقعی مراکز شناسایی و سرمایه‌گذاری‌ها به سمت اقداماتی هدایت شود که بیشترین اثربخشی را در کاهش مصرف انرژی دارند.

رئیس بخش انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی در پایان ابراز امیدواری کرد با استمرار همکاری میان پویش «نبض انرژی» و بهزیستی مازندران، این استان بتواند به عنوان یکی از پایلوت‌های اجرای طرح‌های مدیریت مصرف و مسئولیت اجتماعی، الگویی برای توسعه این اقدامات در سایر استان‌ها باشد.

کد مطلب 204145

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد